🌟🌟اضطراب کودکان به چه معناست؟
اضطراب یک احساس ناخوشایند از ترس با منشای ناشناخته است. باید بدانیم که همه انسانها در زندگی خود برای یک بار هم شده اضطراب را تجربه میکنند اما این حالتها تا زمانی که فرد را از زندگی عادی خود باز ندارد و شدید نباشد مشکلساز نیست.
اما دربعضی کودکان اضطراب موجب نخوابیدن و حالتهای پرخاشگری میشود که در این موقع باید به روانپزشک مراجعه کرد تا درمانهای اولیه را برای پیشگیری از مزمن شدن بیماری تجویز کند. البته این نگرانیها هنگام جدایی کودک از والدین بیشتر نیز میشود.
🌟🌟علایم اضطراب چیست؟
باید بدانید که بزرگترین ترس کودک جدا شدن از مادر است که این موضوع از دوران نوزادی نیز وجود دارد به طوری که کودک از چهره ناشناس دوری میکند. ترسهای دوران کودکی به نوعی واکنش به محیط اطراف و کمبود امنیت در آن است.
اگر این ترسها ادامه پیدا کند با علایمی چون اختلال در خواب، پرخاشگری، ناخن جویدن، شبادراری، لکنت زبان، سرگیجه، درد معده، حالت تهوع و ... همراه میشود. باید توجه داشت که در صورت درمان نشدن این علایم کودک در بزرگسالی دچار می شود.
به طور کلی هراس از مدرسه یکی از نشانههای اضطراب جدایی است که کودک برای مدرسه رفتن بیمیلی زیادی از خود نشان میدهد. هرچه وابستگی کودک به مادر بیشتر باشد این اضطراب نیز تشدید میشود. حدود 3 و نیم درصد از کودکان اول ابتدایی هراس از مدرسه دارند که بررسیها نشان میدهد که تعداد دختران نسبت به پسران بیشتر است.
نظرات :